Dankzij Building Colours is het gelukt om ons prachtig gelegen Penthouse te kopen en de metamorfose te geven die het nodig had. De laagwaardige afwerking, de onhandige indeling, de goedkope materialen en volledig gele kleurstelling zorgden voor onverkoopbaarheid van dit prachtige penthouse. 

Wij zagen de potentie van het penthouse, maar zonder het advies van Building Colours hadden ook wij het niet aangedurfd. 

Naast perfect kleuradvies en de keuze van gordijnen, raambekleding, verlichting en gietvloer zijn er ook grote aanpassingen gedaan, zoals een nieuwe keuken en badkamer, het openmaken van het trappenhuis, waardoor er veel meer licht in de centrale entreehal komt, het herindelen van de slaapkamers door slopen van onnodige tussenwanden. Maar onze favoriete aanpassing is de keuken. Door een muur te verwijderen en een situering van de keuken te veranderen kun je tijdens het koken naar de prachtige omgeving kijken èn contacthouden met bezoek dat op het dakterras zit of bij minder weer in de woonkamer. 

De kleurstelling heeft een veel warmere sfeer en het slopen van diverse muurtjes hebben veel meer licht gebracht en het algehele afwerkingsniveau is zeer hoog geworden. Precies wat je van een penthouse verwacht.

Building Colours Interiors
Ooipoortstraat 15
6981 DS Doesburg
Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag
van 10.00 – 17.00 uur
+31 6 466 151 80
verkoop@buildingcolours.nl
KvK 17198997
Algemene voorwaarden
Leveringsvoorwaarden
Privacy policy