We hebben contact gekregen met Dymph via de kopers van ons oude huis, en hebben haar gevraagd ons te assisteren bij ons nieuwbouwproject, o.a. voor :

*lichtplan, *Indeling begane grond, *Deels nieuw meubilair en accessoires, *Kleuradvies voor wanden etc. 

 We zijn zeer tevreden met alle doordachte en samenhangende plannen van Dymph, en waardeerden ook in het bijzonder haar flexibele houding als het gaat om een deel van ons bestaande meubilair te combineren met nieuwe meubels. 

Verder heeft Dymph voor ons nieuw te bouwen huis naast het inrichtingsplan, kleur en gordijnadvies ook het lichtplan gemaakt . 

Daarnaast geholpen om andere keuzes te maken voor wat betreft de 3 sets dubbele deuren die allen in de woonkamer uitkwamen. Als dit plan doorgevoerd zou zijn zou de woonkamer grotendeels bestaan hebben uit transport/loopruimte waardoor de ruimte niet efficiënt ingericht had kunnen worden. Ook zouden de keukendeuren tegen het reeds door ons uitgezochte keukenblok gedraaid hebben. De muur in het korte deel van L vormige woonkamer is verlengd zodat we een royale zithoek konden realiseren. Hierdoor is ons woongenot veel beter geworden.

Dymph heeft met veel geduld en veelvuldig overleg met ons, een prachtig samenhangend geheel ontworpen, waar we dagelijks nog veel plezier van beleven.  

We kunnen Dymph / Building Colours van harte aanbevelen voor interieuradvies en – ontwerp. 

Building Colours Interiors
Ooipoortstraat 15
6981 DS Doesburg
Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag
van 10.00 – 17.00 uur
+31 6 466 151 80
verkoop@buildingcolours.nl
KvK 17198997
Algemene voorwaarden
Leveringsvoorwaarden
Privacy policy