Het was onze wens om bij de renovatie trouw te blijven aan de stijl van ons Jugendstilpand. Onze persoonlijke voorkeuren en de eisen van een oud stadsmonument heeft Dymph uitstekend kunnen vertalen naar gebruik van authentieke kleuren, materialen en sferen. Zij wist goed naar ons te luisteren en ze was tegelijkertijd kritisch en praktisch. 

Zo heeft ze in onze verouderde, kleine badkamer efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte. Door slimme aanpassingen en een andere indeling lijkt de badkamer nu groter. 

Het kleuradvies voor de wanden in woonkamer, serre, keuken en hal was verrassend, gewaagd en gefundeerd. Wij konden ons van tevoren moeilijk voorstellen hoe grote muurvlakken in onze voorkeurskleuren zouden overkomen. We vertrouwden op de ervaring en know-how van Building Colours en we krijgen over het resultaat vaak complimenten van familie en vrienden. 

We hebben de samenwerking als professioneel, persoonlijk en plezierig ervaren. We genieten dagelijks van het resultaat van het interieuradvies van Dymph. 

Nogmaals dank voor de goede begeleiding bij het optimaliseren van ons huis!

Building Colours Interiors
Ooipoortstraat 15
6981 DS Doesburg
Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag
van 10.00 – 17.00 uur
+31 6 466 151 80
verkoop@buildingcolours.nl
KvK 17198997
Algemene voorwaarden
Leveringsvoorwaarden
Privacy policy