Building Colours vragen me te helpen bij de complete renovatie en het inrichten van mijn appartement is een geweldige ervaring geworden.!

Eerst een oriënterend gesprek om duidelijkheid te scheppen in wat ik precies wil. We hebben samen bekeken welke selectie meubels meegaan van het woonhuis naar de nieuwe locatie. Door middel van het inrichtingsplan werd al snel duidelijk wat wel en niet zou passen en welke aanvullingen er op het interieur nodig zouden zijn. 

Ik wilde rust creëren; een rustige basis waarin de kunst en een nieuwe fauteuil in een knalkleur,  goed zouden uitkomen. Omdat ik de retro design meubels wilde laten restaureren, kwamen we al snel tot de conclusie dat het een spannende mix van klassiek met design moest gaan worden.

Stappen werden ondernomen. Eerst werd het appartement helemaal gestript, vloeren geëgaliseerd en een doorgang naar de woonkamer dicht gemaakt. 

Daarna de invulling: raambekleding, kleuradvies, keuken, badkamer, toilet, vloeren, lichtplan en verlichtingsarmaturen. Ook het balkon werd onder handen genomen zodat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen. Dymph droeg steeds meerdere opties aan zodat ik altijd zelf een keuze kon maken in elk onderdeel van het verbouwingsproces. Alles ging heel soepel.

Als mensen mijn nieuwe appartement komen bewonderen, zeggen ze “wat een harmonieus, smaakvol geheel”. Ik voelde me meteen thuis in mijn appartement. Een mooier compliment kan Dymph niet krijgen.

Building Colours Interiors
Ooipoortstraat 15
6981 DS Doesburg
Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag
van 10.00 – 17.00 uur
+31 6 466 151 80
verkoop@buildingcolours.nl
KvK 17198997
Algemene voorwaarden
Leveringsvoorwaarden
Privacy policy