BUILDING COLOURS © 2016 |  DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | ARTDUSTRIES

+31 6 466 151 80

verkoop@buildingcolours.nl

KvK 17198997

Building Colours Interiors

Ooipoortstraat 15

6981 DS  Doesburg

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag

van 10.00 - 17.00 uur

portfolio

'

Project: Make-over van hotelkamers van een gezellig dorpshotel-restaurant

 

Opdracht:Complete renovatie van de hotelkamers en de algemene ruimten in een eigentijdse sfeer passend bij de stijl van het restaurant. Geschikt voor de zakelijke en de recreatieve gast tijdens het bezoek aan Noord-Brabant.

 

Aanpak & uitvoering: Omdat de kamers niet erg groot zijn, is het belangrijk de ruimte efficiënt in te delen. Er zijn natuurlijke kleuren en materialen toegepast om de kamer een rustige sfeer te geven.De bestaande bedden zijn vervangen door twee heerlijke boxsprings voorzien van stralend wit beddengoed.

Als kleuraccent is gekozen voor een lila loper en kussentjes op het bed. De wand achter het bed is bekleed met een gecappitoneerd behang en geeft hiermee de kamer een luxe uitstraling.

 

Naast het bed is een werkplek gecreëerd. De design verlichting maakt het plaatje compleet. De badkamer is zo ruimtelijk mogelijk gemaakt. Uitgevoerd in wit voorzien van dikke witte handdoeken en badlakens.

Omdat de hal nogal donker was is er een licht kleurenpalet toegepast. Daarnaast zijn design hanglampen opgehangen voor beter en gezelliger licht. Om de hal een eigentijdse sfeer te geven zijn alle sierstrips van de deuren verwijderd en grote kamernummers opgehangen.

 

Klik hier voor de reactie van de opdrachtgever.