BUILDING COLOURS © 2016 |  DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | ARTDUSTRIES

+31 6 466 151 80

verkoop@buildingcolours.nl

KvK 17198997

Building Colours Interiors

Ooipoortstraat 15

6981 DS  Doesburg

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag

van 10.00 - 17.00 uur

Na een lekkage in ons monumentale pand moest de woonkamer met prachtige plafondlijsten en ornamenten opnieuw geschilderd worden. Ons fantastische schildersbedrijf kon ons niet het gewenste kleuradvies geven.

 

Via via hoorden we van Dymph, een geweldige expert in monumentale kleuren. We hebben haar meteen gevraagd om ons te komen helpen. Een zeer goede beslissing. Ze adviseerde ons om voor een ademende matte verf te kiezen en gebruikte subtiele tinten in groen en geel. Daarnaast herschikte ze de meubelen en voegde vloerkleden toe. Alles bij elkaar leverde dat een verbluffend resultaat op!

 

Toen we na een tijdje een nieuwe keuken nodig hadden hebben we Building Colours meteen weer gevraagd. Ze ontwierp een maatkeuken en maakte een lichtplan. Belangrijk was dat de nieuwe keuken van alle gemakken voorzien moest zijn, maar toch moest passen bij de stijl van het huis.

 

Boven het werkblad kwamen design armaturen die fantastisch werklicht opleverden. Door de kleur van de keuken aan te laten sluiten op de kleur van de paneeldeuren van de keuken is het een verrassend stijlvol geheel geworden.

 

Klik hier voor de bijbehorende portfolio