BUILDING COLOURS © 2016 |  DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | ARTDUSTRIES

+31 6 466 151 80

verkoop@buildingcolours.nl

KvK 17198997

Building Colours Interiors

Ooipoortstraat 15

6981 DS  Doesburg

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag

van 10.00 - 17.00 uur

portfolio

'

Project: Ontwerp tuin en bijgebouw bij 17de eeuwse langgevelboerderij in regio Tilburg

 

Opdracht: Het ontwerpen van een parkachtige boerderijtuin en het maken van een schetsontwerp voor het nieuw te bouwen bijgebouw passend bij de stijl van het woonhuis.

 

Aanpak & uitvoering:

Om de sfeer van de langgevelboerderij door te zetten in de tuin heeft de opdrachtgever ons ook het tuinontwerp laten uitvoeren. Daarnaast heeft Building Colours het schetsontwerp en de indeling van het bijgebouw voor haar rekening mogen nemen. De constructie berekeningen en bijbehorende bouwtekeningen hebben we uitbesteed aan een architect.

 

Door gebruik te maken van ouderwetse boerenplanten die in verschillende seizoenen bloeien, blijft de tuin verrassen. De mix van groenblijvende hagen, struiken en planten en de bladverliezende soorten, is zo gekozen dat de tuin in de winter ook interessant blijft.

 

Er zijn verschillende terrassen gerealiseerd waardoor er op elk moment van de dag wel ergens in de zon gezeten kan worden. De vele soorten hagen in verschillende hoogten delen de tuin op in tuinkamers. Daardoor is de tuin niet in een keer te overzien en zijn er mooie zichtlijnen ontstaan. Heerlijk is de rozentuin met de Engelse geurende rozen in prachtige pastel kleuren die bijna het hele buiten seizoen bloeien. De moestuin, kruidentuin en de diverse fruitbomen dragen bij aan het landelijke karakter.

 

Een fantastische opdracht die een prachtig totaalbeeld heeft opgeleverd.