BUILDING COLOURS © 2016 |  DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | ARTDUSTRIES

+31 6 466 151 80

verkoop@buildingcolours.nl

KvK 17198997

Building Colours Interiors

Ooipoortstraat 15

6981 DS  Doesburg

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag

van 10.00 - 17.00 uur

portfolio

'

Project: Complete renovatie van groot jaren 80 appartement in de regio Maastricht.

 

Opdracht: Een warm geheel maken van het gedateerde appartement waarbij de verbinding van de dierbare antieke stukken met design tot stand moest komen. Van keuken tot badkamer, van vloeren tot raambekleding, lichtplan, kleuradvies en inrichtingsplan.

 

Aanpak & uitvoering: Om de grote, lichte woonkamer prettig in te kunnen richten hebben we één van de doorgangen naar de keuken dicht laten maken. Hierdoor ontstond een tweeledig voordeel: de keuken kon omgebouwd worden tot een heerlijke woonkeuken met een gigantisch werkblad en in de woonkamer ontstond ruimte om de tv in de zithoek op te hangen.

 

Omdat de woning erg veel ramen heeft hebben we gekozen voor 50mm brede aluminium jaloezieën. Hierdoor wordt het licht mooi gefilterd maar blijft het zicht naar buiten bestaan. Het uitgebalanceerde lichtplan zorgt ervoor dat de ruimten aangenaam verlicht kunnen worden en de kunstwerken goed tot hun recht komen.

 

Om het appartement meer warmte te geven zijn de wanden geschilderd in diverse "stone" tinten. De kurkvloer, met een rustig patroon en matte finish, is in de gehele woning toegepast. Helemaal terug dit prachtige natuurproduct! Lekker warm aan de voeten en een verbetering van de akoestiek. Ook de badkamer onderging een metamorfose en is aangepast aan de wensen van deze tijd.

 

De gerestaureerde retro design meubelen komen hier prachtig tot zijn recht. Het vloerkleed op maat dat de ronding van de erker volgt maakt het plaatje compleet.

 

Klik hier voor de reactie van de opdrachtgever.