BUILDING COLOURS © 2016 |  DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | ARTDUSTRIES

+31 6 466 151 80

verkoop@buildingcolours.nl

KvK 17198997

Building Colours Interiors

Ooipoortstraat 15

6981 DS  Doesburg

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag

van 10.00 - 17.00 uur

portfolio

'

Project: Kleuradvies Jugendstil pand tussen Arnhem en Apeldoorn

 

Opdracht: Mijn opdrachtgevers zijn dol op kleur!

Vooral rode en groene tinten hebben hun voorkeur. Ze willen een rode of groene woonkamer; aan ons de vraag om een kleuradvies voor de begane grond uit te werken. Daarnaast mogen we het ontwerp van de badkamer in stijl van het pand maken.

 

Aanpak & uitvoering: We hebben geadviseerd om de prachtige vloer te herstellen en de en-suite kasten weer van paneeldeuren te laten voorzien om zo de originele details in de woonkamer terug te brengen.

 

Na het bekijken van de lichtinval in de woonkamer kwamen we al snel tot de conclusie dat een rode- of groene woonkamer veel te donker en somber zou worden in deze woning.

 

Omdat de vader van de opdrachtgever prachtige schilderijen heeft gemaakt hebben we deze als uitgangspunt gekozen voor het kleuradvies in de woonkamer. Hierdoor snijdt het mes aan 2 kante: de kunstwerken komen uitstekend tot hun recht en de kamer is warm en sfeervol geworden.

 

De serre heeft een prachtige groene kleur gekregen en sluit mooi op de tuin. De hal en het toilet zijn in een warme dieprode kleur geschilderd.

Een echte verrassing bij binnenkomst van het pand!

 

Klik hier voor de reactie van de opdrachtgever.