BUILDING COLOURS © 2016 |  DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | ARTDUSTRIES

+31 6 466 151 80

verkoop@buildingcolours.nl

KvK 17198997

Building Colours Interiors

Ooipoortstraat 15

6981 DS  Doesburg

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag

van 10.00 - 17.00 uur

portfolio

'

Project: Complete verbouwing 17de eeuwse langgevelboerderij

 

Opdracht: Totale renovatie met respect voor het prachtige authentieke pand. Licht brengen in de donkere woning. Trappenhuis realiseren zodat ook de etage optimaal gebruikt kan worden. Kleur- en gordijnadvies, ontwerp keueken, badkamers en maatkasten. Aanleg tuin. Schetsontwerp voor de paardenstallen en kantoor.

 

Aanpak & uitvoering: Verbouwen met respect voor het eeuwenoude pand in regio Tilburg. Hiervoor zijn sommige elementen weer teruggebracht; zoals de schouw in de woonkamer. "Met de deur in huis vallen" werd opgeofferd voor hal met trappenhuis omdat de verbouwing ook een woning moest opleveren met de gemakken van deze tijd. De prachtige AGA werd geleverd door Het AGA huis.

 

De hokkerige indeling maakte plaats voor grote comfortabele ruimten. De dichte poort werd voorzien van een raam waardoor licht vrij spel krijgt. Alle vloeren moesten eruit omdat ze met een verschillend formaat estriken en  per ruimte gelegd waren. Hierdoor lagen de vloeren niet op dezelfde hoogte. Een tegenvaller die toen gelijk benut is om de vloer te isoleren en vloerverwarming aan te leggen. Voor de kinderkamers hebben we kastenwanden ontworpen waarin een vaste wastafel en een bedstede zijn verwerkt.

 

Het is een droomhuis geworden!